Kokoukset ja koulutukset

Keräsimme yhteen asioita, joita ottaa huomioon kokouksia, kongresseja ja koulutuksia järjestettäessä. Näiltä sivuilta löydät yleisimpiä ohjeita, mutta tarkemmat vinkit onnituneisiin kokouksiin ja koulutuksiin löydät sivun lopusta ladattavasta oppaasta, jonka kokosimme sinua varten.

Ennen, aikana & jälkeen

Jaottelimme ohjeemme tapahtumaa ennen, aikana ja jälkeen tapahtuviksi vinkeiksi. Lisää kullanarvoisia vinkkejä saat lataamalla oppaamme kokouksien ja kongressien järjestämiseen. Oppaan ladataksesi sinun ei tarvitse kuin jättää sähköpostiosoitteesi.

 

Ennen tapahtumaa

 

Kokoukset ja koulutukset vaativat järjestäjältään tarkkuutta ja erityistä painotusta mielenkiintoiseen sisältöön, joten kiinnitä erityistä huomiota tähän osa-alueeseen. Onnistunut kokous tai koulutus vaatii vision ja tavoitteet, jonka jälkeen voidaan alkaa suunnittelemaan tarkemmin tilaisuuden ajankohtaa ja teemaa. Lue lisää kokouksien ja koulutuksien järjestämisestä täältä ja nappaa itsellesi parhaat vinkit!

kokoukset ja koulutukset – ihmiset suunnittelemassa etukäteen

kokoukset ja koulutukset – henkka hyppönen puhumassa yleisölle

Huomioi tilaisuudessa

 

Kokoukset ja koulutukset rakennetaan yleensä päivää tai paria etukäteen, ainakin kaikista suurimmat niistä. Kun tilaisuus on alkamassa, varaa sitä ennen aikaa viimeiseen tarkistuskierrokseen. Tapahtumanaikaisiin asioihin kuuluu aikataulun kertaamista, paikkojen ja varustelun tarkistamista, työkalupakin kokoamista ja monia muita asioita. Lue lisää vinkkejämme siitä, mitä kokouksien ja kongressien aikana kannattaa ottaa huomioon täältä.

Tapahtuman jälkeen

 

Tapahtuma ei ole ohi ennen kuin viimeisinkin vieras on lähtenyt. Tämänkin jälkeen on vielä paljon asioita, joita tapahtumajärjestäjän tulee ottaa huomioon. Kokoukset ja kongressit jatkavat elämäänsä vielä sosiaalisessa mediassa, palautekyselyn sekä  kuva- ja videomateriaalin muodossa. Tapahtuman jälkeen tulee lunastaa annetut lupaukset ja ennen kaikkea ottaa opiksi, jotta seuraavat kokoukset ja koulutukset ovat entistä parempia ja asiakaslähtöisempiä. Tutustu kaikkiin vinkkeihimme paremmin täältä!

kokoukset ja koulutukset -talvipuutarha

Tutustu upeisiin case-tarinoihimme!

CASE: Slush

Yksi Euroopan johtavista kasvuyrittäjyystapahtumista.

Lue lisää!!

CASE: Pro Gaala

Gaala horeca-alan huipuille.

Tutustu täältä.

CASE: Nordic Business Forum

Foorumi, joka kerää yhteen bisnesmaailman.

Katso lisää!

Lataa opaskartta

Opaskarttamme avulla hiot tilaisuudestasi timanttisen yksityiskohtia myöten.

Blogi

SUOMI-kokoustila kutsuu juhlavuoteen!

Lue lisää!

Blogi

Puitteiden merkitys tapahtumien tavoitteelle

Lue lisää!