Tutustu upeisiin asiakkaidemme menestystarinoihin meillä Messukeskuksessa ja Wanhassa Satamassa.

CASE: Junction

Kansainvälinen hackathon Wanhassa Satamassa.

Katso lisää!

CASE: Nordic Business Forum

Supersuosittu business-tapahtuma Messukeskuksessa.

Katso täältä.

CASE: Pro Gaala

Gaala horeca-alan huipuille.

Lue lisää.

Onnistunut tapahtuma on sellainen, joka jättää hymyn osallistujan huulille

herättää ajatuksia ja synnyttää uusia oivalluksia, mutta sen toteuttaminen riippuu monista eri osa-alueista. Tapahtuman järjestäminen alkaa yksinkertaisesti tavoitteesta; mitä haluat tapahtumallasi saavuttaa? Mitä haluat että kävijäsi muistavat päällimäisenä tapahtumastasi? Järjestämiseen vaikuttavat lukuisat asiat kuten käytössä oleva budjetti, tapahtuman koko ja tietenkin tapahtumalle valittu tila. Tapahtumien takana on lukuisia tunteja työtä rautaisten tiimien toimesta, ja nyt esittelemme, miten he tekivät sen. Tervetuloa mukaan!

 

 

Messukeskuksessa ja Wanhassa Satamassa järjestettyjä onnistuneita tapahtumia

Tapahtumille on yhteistä vuodesta toiseen jatkunut suosio, kasvu ja kehitys, sekä valtava joukko tyytyväisiä kävijöitä. Olemme kuitenkin valinneet hieman erilaisia tapahtumia esitelläksemme tapahtumajärjestämistä mahdollisimman laajasti. Esittelemme tapahtumia muun muassa kansainvälisyyden, tavoitteiden, markkinoiden ja tarjoilujen näkökulmasta. Esimerkiksi häämessut rakentuu vahvasti tarkan teeman ympärille, Slush kerää 17,500 kävijää 120 maasta ja Pro Gaalassa taas korostuu erityisesti juoma- ja ruokatarjoilut.

CASE: Slush

Yksi Euroopan suurimmista kasvuyrittäjyystapahtumista.

Lue lisää!

CASE: Häämessut

Elämän tärkeimpään päivään valmistautumista.

Katso täältä.

CASE: MTK:n 100-vuotisjuhla

Kasvukausi ja suomalaisuus rytmittivät juhlahumua.

Tutustu juhlaan.

Tv-kuvauksia, seminaareja, festivaaleja kuin maailmanluokan kongressejakin

Kokoushuoneissamme puolestaan on lujitettu liikesuhteita ja edistetty tärkeitä päätöksiä jo kolmatta vuosikymmentä. Kielitaitoinen ja tehokas henkilökunta vastaa siitä, että valittu huone on täysin käyttövalmiina kokouksen osallistujien saapuessa.

 

Tuhansista tapahtumista kertynyt ammattitaito, tarkoin valitut kumppanit ja muuntautuvat tilat tekevät todeksi kunnianhimoisimmatkin unelmat. Messukeskuksesta ja Wanhasta Satamasta löydät 55 erilaista kokoustilaa ja 15 hallia tapahtumille ja juhlille.

Tapahtumapaikalla on merkittävä rooli tämän kokoluokan tilaisuuksissa. Ratkaisevaa on se, että tapahtumafoorumi ja tapahtuman järjestäjä ymmärtävät tekemisen tavat yhteisesti. Tässä Messukeskus teki hyvää työtä. Messukeskuksen tilat muuttuivat hienoiksi ja näyttäviksi, ja olemme todella tyytyväisiä myös Messukeskuksen avainpelaajiin, jotka heittäytyivät täysillä mukaan tapaamme toteuttaa tapahtuma. Yhteistyö toimi saumattomasti”, – Hans-Peter Siefen, Nordic Business Forumin toimitusjohtaja.